26 Mart 2013 Salı

Lif Ornekleri, Lif Örnekleri ve Yapılışı


Takdir edersiniz ki bir çok hanım örgü örmeye lif örnekleri denemeleriyle başlamıştır.  Muhakkak ki lifler evlerimizin vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle banyo lif modelleri her eve lazımdır. Bilindiği gibi yapımları oldukça kolaydır. Bu yüzden de ilk olarak lif örnekleriyle başlarız çoğu zaman örgüye. Hazır alınan yapay liflere oranla kendi el emeğiniz göz nurunuz lifleriniz her zaman daha sağlıklı ve kullanışlıdır. Tığ işi lif örnekleri ile yapılıp, basit motiflerle desen desen lif modelleri yaratabilirsiniz.


Yeni yeni lif modelleri ortaya çıkarmak hanımların yaratıcılığına kalmış tabiki. Çünkü yetenekli hanımlarımız gördüğü bir örnekten çeşit çeşit yeni örnekler türetebilir. Bu da lif örneklerinin bir sınırı olmadığını gösterir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Lif örnekleri ve yapılışı oldukça kolaydır.

Liflerde yeni moda uzun, sapsız, saplı, dikdörtgen, kare yuvarlak lif desenleriyle karşımıza çıkmaktadır. Renk konusunda ve seçiminde ne kadar iyi olduğunuzu göstererek te lif örneklerinizi doruğa taşıyabilirsiniz. Yine çocuklarınızın banyo yapmayı sevmesine katkıda bulunabilecek çeşit çeşit hayvan desenli lif örnekleride işinize yarayacaktır. Liflerinizin üzerine küçük ponponlarda ekleyebilirseniz liflerinize çok değişik bir hava da katmış olursunuz.

Bir de liflerin kese şeklinde olanları mevcuttur.  Bu tip lifler banyo lif modelleri olarak adlandırılırlar.Benim de çok kullandığım bu tür lif örnekleri çok kullanışlıdır. Çünkü kesesine konulan sabunla  istediğiniz bölgelere erişim daha kolay temizlenebilirsiniz.

Ayrıca lifler bir çok gelinlik kızımızın da çeyizlerini süslemektedir. Desen desen rengarenk lifler. Günlük kullanım modelleri ve çeyizlik modeller olmak üzere çeşit çeşit modeller bulunmaktadır. Eğer kendi kafanızdan bir lif modeli oluşturamadıysanız yazımızdaki lif örneklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca lif modelleri ve yapılışı hakkında hayal dünyanız size kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder